Accurate Cleaning Partners B.V.
"Kwaliteit in bedrijf"

Schoonmaakonderhoud

Een perfect uitgevoerde schoonmaakonderhoud klus begint bij ervaren, goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Bij ons kunt u daarop rekenen! Wij zijn een schoonmaakbedrijfwelke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo verzekeren wij een goede begeleiding vanuit onze medewerkers, waardoor de afgesproken kwaliteit wordt gewaarborgd. Door de korte lijnen in ons bedrijf kunnen wij snel en waar nodig flexibel, anticiperen op uw wensen. Hierbij kan het zowel gaan om reguliere schoonmaak in een kantoorpraktijkmagazijn of showroom, uitvoeren van een dieptereiniging, leveren van sanitaire benodigdhedenvloeronderhoud of glasbewassing, een breed dienstenpakket op facilitair gebied is mogelijk!

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Wij bieden professionele schoonmaakonderhoud door onder andere te werken met reinigingsmiddelen van Buzil. Deze producten zijn voorzien van het Duitse ecolabel, een van de hoogste in Europa!. Deze reinigingsmiddelen zijn voorzien van goede geuren zodat u als klant ook ruikt dat er is schoongemaakt.

Flexibel werken

Bent u nog niet toe om volledig de schoonmaak uit te besteden aan een schoonmaakbedrijf dan bieden wij u de mogelijkheid om te wennen aan de voordelen van de schoonmaak uitbesteden zodat u zich kan richten op uw kern activiteiten. Met ons concept bieden wij u een flexibele schil voor de schoonmaak van uw kantoor. 
 
 
E-mailen
Bellen