Accurate Cleaning Partners B.V.
"Kwaliteit in bedrijf"

Renoveren en Conserveren van kozijnen en gevelpanelen

Kunststof, staal, aluminium, en nog talloze materialen zijn gevoelig voor UV stralen, waardoor na verloop van tijd de glans en kleur slechter wordt, echter kunnen wij dit weer herstellen naar de originele uitstraling.Door middel van een grondige reiniging van de ondergrond, en het vervolgens met een conserverend product te behandelen, waardoor de glans weer terug komt, en de kleur weer hersteld.

Doffe en verkleurde kozijnen, gevelpanelen en andere objecten zijn in 99 van de 100 gevallen weer in de originele staat te brengen, en vervolgens tot wel 10 jaar kleur en glans vast te blijven!Door onze ervaring met diverse producten, kunnen wij voor elk oppervlak de juiste methodiek inzetten, waardoor altijd maximaal resultaat behaald wordt.

Kunststof zal anders op UV stralen reageren dan bijvoorbeeld geanodiseerd aluminium, maar ook zon/schaduw kant, en de verwachte verontreiniging zijn in het belang van de keuze voor de juiste methode en conserverings product, wat overigens in sommige gevallen een coating genoemd mag worden, maar niet alle gevallen, vandaar dat we praten over een conserverings product.

Vanzelfsprekend zijn wij voor de producten die wij gebruiken getraind en ervaren in het gebruik hiervan, u krijgt natuurlijk ook garantie op onze werkzaamheden, deze garantie kan oplopen tot 10 jaar!Ook kunnen wij preventief een conservering aanbrengen, bijvoorbeeld op plaatsen waar weinig tot geen onderhoud wordt of kan worden uitgevoerd. Daarnaast bieden wij extra bescherming door het aanbieden van een abonnement. Deze dienst biedt u jaarlijks inspectie en onderhoud zodat u de gehele periode beschermd bent.

Aanslagverwijdering

Helaas hebben veel mensen niet in de gaten hoe belangrijk het is om de ramen goed te (laten) onderhouden. Hierdoor kan zich een vervelende aanslag op de ramen vormen; dit is duidelijk zichtbaar wanneer de zon er bijvoorbeeld op staat. Niet alleen bij vensterglas is dit het geval. Ook gebeurt dit vaak bij douche cabines en ramen in kleed gelegenheden zoals bij zwembaden of sporthallen.

Niet alleen kalk is een vervuiler, maar ook impregneermiddelen die op gevels wordt gebruikt, zoals silox of bijvoorbeeld hamoline; ook uitbloeiingen van cementsluier of salpeterzuur, is een veel voorkomende vervuiler. Vooral bij de wat oudere gebouwen en woningen is dit vaak erg goed zichtbaar. Ook kan het een waardeverminderend probleem bij woningen tot gevolg hebben. Zeker in tijden waarin het moeilijk is om een woning te verkopen, zijn het vaak de kleine dingen die doorslag kunnen geven bij de verkoop. Als de ramen van een andere woning wél aanslagvrij zijn, kán dit een doorslag gevende factor zijn!

Wij kunnen na het verwijderen van de aanslag ook een beschermlaag aanbrengen, waardoor de aanslag niet meer terug komt!
 
 
 
E-mailen
Bellen